Ziraat Mobil Varlıklarım / Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi’ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur.

Ziraat Mobil Varlıklarım / Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur.. Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile;

Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor. Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile;

Ziraat Mobil - Android Apps on Google Play
Ziraat Mobil - Android Apps on Google Play from lh3.googleusercontent.com
Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile;

Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur.

Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla.

İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

Ziraat Mobil İndir - Android için Ziraat Bankası Mobil ...
Ziraat Mobil İndir - Android için Ziraat Bankası Mobil ... from img.tamindir.com
Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile;

Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

Ziraat Katılım Cep Şubesi Giriş, Ziraat Katılım Cep Şube ...
Ziraat Katılım Cep Şubesi Giriş, Ziraat Katılım Cep Şube ... from www.katilimbankasi.org
Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor.

Responsive (mobil telefonlarınızdan ziraat katılım i̇nternet şubesi'ne girdiğinizde ekran, mobil cihazın ekranı ile uyumlu hale gelir) kullanıma uygundur. Yeni ziraat mobil uygulamamızda hem bireysel hem kurumsal müşterilerimizi birçok yenilik bekliyor. Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla. Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz İşlem ekranları • ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile;

Bireysel ve kurumsal i̇nternet şubemizden 7 gün 24 saat, bankacılık işlemlerinizi, şubeye kıyasla çok daha düşük ücretlerle ve avantajlı oranlarla ziraat mobil. Varlıklarım, hesaplar, kartlar, yaklaşan talimatlar gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz

Posting Komentar

0 Komentar